Copenhagen Light Festival afsluttes med stor fest på Reffen

Copenhagen Light Festival afsluttes med stor fest på Reffen

I disse uger kan man i København opleve den det fascinerede Copenhagen Light Festival. En festival der afsluttes med at lys og lyd går op i en højere enhed til den store afslutningsfest i Klub Werkstatt på Reffen.   

De lysende, musikalske stjerner Katrine Grarup Elbo, Øyunn & Mike Sheridan forenes i en unik trio-konstellation og væver deres musikaliteter sammen til sfæriske og omfavnende lydlandskaber, der tilføjer nye lag til omgivelserne.  

Efter trioens eksklusive improvisationskoncert går Mari to the Future, Boogie Rookie og Oscar Hugo bag DJ-pulten og spiller soundtracks, der får lyset til at blinke hurtigere og sætter enhver stiv vinterkrop i bevægelse til langt ud på natten.

Alle er inviteret, og der er fri entré.

Share