Erika de Casier udgiver album og spiller i Vega

Erika de Casier udgiver album og spiller i Vega

Et af de hotteste danske sangtalenter på den internationale scene, Erika de Casier, kommer til Store VEGA i forbindelse med udgivelsen af sit tredje album ”Still”. Det sker den 8. maj.

Erika de Casier jagter ikke perfektion, hun forsøger bare på at vise os hvor hun befinder sig lige nu. Den 33-årige danske sangerinde, sangskriver og producer fik kultstatus blandt fans med sit debutalbum ”Essentials” fra 2019 og byggede videre på succesen med ”Sensational” fra 2021. De sidste par år har hun optrådt på nogle af de største festivaler i verden, og er sågar annonceret til dette års Coachella. Hun har også skrevet for store internationale popnavne og sunget på nogle af de mest hypede dance-numre.

De Erika har dog ikke fået stjernenøkker, og når hun inviterer os ind i sin verden med det kommende album ”Still”, beder hun os om at efterlade ethvert label som ”Nordens næste store navn” eller ”Rising Alt-Pop Star” ved døren. Det kan godt være at hun har fået mange fans i løbet af de sidste tre år, og har arbejdet sammen med nogle store navne, men ligesom titlen på hendes kommende album tilkendegiver, så er hun stadig bare den samme gamle Erika de Casier – still. 

Still” er et klassisk de Casier-album, hvor hun endnu engang dykker ned i sin særprægede kombination af luksuriøs elektronica og måneskins-R&B, som vi kender det fra hendes tidligere singler. Med hvert album har hun hen over årene forfinet og opdaget nye facetter af sin lyd og ”Still” er ingen undtagelse. Den første single fra albummet ”Lucky”  er ude nu og den giver en forsmag på hvad vi kan forvente når Erika de Casier indtager Store VEGA til maj.

Share