Indbydende rejseby: Viana do Castelo i Portugal

Indbydende rejseby: Viana do Castelo i Portugal

Booking.com har afsløret de mest indbydende byer i verden, baseret på gæsteanmeldelser og i forbindelse med Traveller Review Awards 2024, hvor rejseudbydere anerkendes for deres exceptionelle service og gæstfrihed.

Dem præsenterer vi et par af her på JuicyNet.dk i samarbejde på VilGerneLeve.dk. I dag Viana do Castelo i Portugal.

Viana do Castelo, Portugal
Den charmerende kystby Viana do Castelo ligger i det nordlige Portugal lige under en times kørsel fra Porto Internationale Lufthavn, og her er en blanding af storslået arkitektur, bemærkelsesværdige religiøse steder og livlig kultur på et og samme sted. Denne maleriske by er kendt for sin maritime arv, som kan ses på seværdigheder som skibsværftsmuseet og Gil Eannes, et tidligere hospitalsskib, der er blevet omdannet til et museum. Viana do Castelos gode beliggenhed ved Atlanterhavet har gjort det til et paradis for surfing, kitesurfing og windsurfing, og Praia do Cabedelo Strand tiltrækker mange vandsportselskere fra hele verden. Byen er fyldt med paladser, kirker og klostre fra forskellige historiske perioder – fra renæssancen til barok og art deco. Se den ikoniske Santuário de Santa Luzia, der også byder på panoramaudsigt over byen og en imponerende basilika.

Her skal du bo: 
Pousada de Viana do Castelo ligger højt oppe på Monte de Santa Luzia med udsigt over hele byen. Gæsterne kan besøge Viana do Castelos historiske centrum ved at køre med kabelbanen Elevador de Santa Luzia. De besøgende kan leje en bil for at udforske flere af områdets højdepunkter, herunder byen Braga, som er kendt for Bom Jesus do Monte – en nyklassicistisk kirke for enden af en overdådig trapperække med 17 trapper.

Share