Debbie Sings udgiver debutalbum

Debbie Sings udgiver debutalbum

Debbie Sings er producer Sophia Hage, der tidligere slog sine folder i powerpop-trioen Jenny. Med Debbie Sings har Sophia Hage blot udgivet fem singler og tre collabs – et med MadMoon (FKA Springer), et med JADA (på det hotte nummer s.e.x.y.o.m.g.) og senest Angel med The Bird. Hun har med sine fandenivoldske og totalt overstimulerende liveoptrædener høstet ros, og det lykkedes hende at pakke Apollo under 2023’s Roskilde Festival, selvom hun delte tid med Kendrick Lamar. 

Til september udgiver hun sit debutalbum med navnet Debbie’s Songs. Albummets første single, Joyride, udgives fredag den 16. februar.

Joyride er en glad sang om det gode i livet. Den handler om sommer, fest, om at køre rund og lytte til god music, glemme alt dit ansvar og satse på, at der måske stadig er en plads i himlen til dig i sidste ende. siger Sophia Hage AKA Debbie Sings.

Share