Comedy Festival udvider til Aalborg

Comedy Festival udvider til Aalborg

For tredje år i træk er Comedy Stop klar til at præsentere noget af det ypperste inden for engelsksproget stand-up, og i 2024 udvider festivalen, så den både foregår i København og Aalborg. Comedy Stop 2024 kommer til at finde sted i perioden 5. – 8. september. Katherine Ryan er første navn på plakaten og flere navne vil blive annonceret i nærmeste fremtid.

Til Comedy Stop får publikum en unik mulighed for at opleve international stand-up af højeste kvalitet på dansk grund. Festivalen vil bringe en række navne til forskellige venues i København og Aalborg. Her kan man opleve enkeltstående solo-shows med hver komiker, og billetter til hvert show sælges separat, så man har mulighed for selv at håndplukke hvilke man vil opleve i løbet af dagene. Det første show der er offentliggjort og bliver sat i salg er:

Katherine Ryan:
7. september 2024 – Aalborghallen
8. september 2024 – DR Koncerthuset, Koncertsalen

Canadiske Katherine Ryan var også en del af line-uppet, da Comedy Stop fik sin debut i 2022. Hun er en af sin generations skarpeste og mest fremtrædende komikere. Hun er med i Netflix-hitserien ”The Duchess”, samt to globale Netflix-comedy specials: ”In Trouble” og ”Glitter Room”. Derudover har hun være medvært på seks sæsoner af Comedy Centrals’ smash hitshow ”Your Face Or Mine” sammen med Jimmy Carr, og har været dommer på fire udgaver af Comedy Centrals’ store hit ”Roast Battle”. I år tager hun sit helt nye show ”Battleaxe” med når hun vender tilbage til Danmark.

Share