Pushere Street på Christiania bliver gravet op den 6. april

Pushere Street på Christiania bliver gravet op den 6. april

Christiania i København er kendt for alternativ liv, masser af muligheder for oplevelser, men også for hashsalg og andet kriminalitet på Pusher Street.

Nu har christianitterne besluttet, at gaden skal ændres. Den 6. april vil gaden blive gravet op. Og Christianias pressegruppe oplyser, at omverden er inviteret til at hjælpe og tage en brosten med hjem som souvenir.

Planerne for fremtidens Pusher Street er et sted med butikker, kunst og andet kreative rum.

Christiania startede i 1970, hvor plankeværket på hjørnet af Prinsessegade og Refshalevej blev væltet, og området, der er en gammel kaserne, blev besat af hippier, slumstormere og andre christianshavnere. Siden er opstået et området med plads til alternativt liv, som også er blevet en stor turistattraktion og dermed indtægtskilde for København.

Share