Tim Christensen inviterer til koncert i Musikhusparken i Århus

Tim Christensen inviterer til koncert i Musikhusparken i Århus

For tredje år i træk inviterer et af dansk musiks allerstørste navne til en musikalsk opvarmning, inden SPOT Festival indtager Aarhus. Sidste år bød Steffen Brandt og tv-2 på en magisk forårsaften i hjertet af Aarhus. I år bliver det Tim Christensen, der tyvstarter SPOT med koncert i Musikhusparken.

“Det er dejligt, at vi endnu engang har kunnet samarbejde med Musikhuset om at få skabt nogle rammer for en uofficiel opvarmning inden SPOT. Tim Christensen har tidligere spillet på festivalen, så den røde tråd til vores del af projektet findes i historikken, og generelt er det bare skønt at kunne bruge en del af årets plads allerede fra om torsdagen. Så er Aarhus helt klar til to musik-fyldte festivaldage”, fortæller direktør for SPOT Festival, Rikke Andersen.

Tim Christensen har i år været på en stærkt anmelderrost 20 års jubilæumsturné for sit ikoniske album Honeyburst. Publikum kan glæde sig til en fuld koncert med numre fra førnævnte album og andre højdepunkter fra solokarrieren, når der er koncert under den forårsmilde aftenhimmel.

Den 3. og 4. maj afvikles den 27. udgave af Spot Festival i Aarhus. Tim Christensen spiller den 2. maj.

Share