Ny egenproduktion på Teater Play på Amager

Ny egenproduktion på Teater Play på Amager

Teater Play, som du finder på Strandlodsvejs på Amager, har siden 2004 produceret bunker af teaterforestillinger, og lagt scene til revyer, standup-testshows, foredrag, udenlandske shows, gæstespil osv, samt astronomisk mange comedyshows med alle landets store komikere. Der er ca. 300 shows om året, og 15.000-20.000 publikummer besøger hvert år teatrets scener. 

Egenproduktioner på teaterfronten har dog været på vågeblus i nogle år pga. meget stor travlhed med drift og ekspansion. Men nu er der nyt på vej.

Instruktør Christina Sørensen og skuespiller Mille Berg er klar med en ægte Play-produktion i ægte comedy-drama-stil. Den sceniske figur ‘Mille’ fra de tidligere publikumssucceser: ‘Str. 42’, ‘Stodder’ og ‘Superwoman’, er tilbage, og er denne gang landet i opløbsstrækningen til overgangsalderen.

I forestillingen ”MÅST the show go on?!” møder vi kvinden ‘Mille’, som står i netop denne overgangsfase i sit liv. Hendes opfattelse af sig selv og verden omkring hende, bliver gradvist pillet mere og mere fra hinanden. 

Forestillingen portrætterer på kærlig vis denne fase i livet, og vender – i lighed med de tidligere produktioner – både kønsproblematikker, teatergenrer og gængs humor på hovedet. 
Det bliver både drønalvorligt og røvsjovt, og hvadenten du kører på testoteron eller tampax, så burde du kunne slå en tø-hø af dig.
  
Spilleperioden er den 9. oktober – 9. november 2024, og produktionen markerer dermed også Teater Plays 20 års jubilæum. Og du kan få svar på spørgsmål som:

”Hvis jeg ikke længere er denne powerkvinde med styr på det hele, men langsomt bliver forvandlet til denne ”overgangskvinde” uden nogen kontrol over følelser og tanker – Hvem er jeg så? 
Kan jeg mon nogensinde finde mig selv igen, eller må, vil og kan jeg virkelig acceptere, at dette nye ”selv” sandsynligvis er for evigt?

….Og hvordan fanden er det muligt både at være et omvandrende dampbad visse steder og så skide knastør andre?”

Share