Empire Bio på Nørrebro viser Metallica film

Empire Bio på Nørrebro viser Metallica film

Om mindre end to måneder rammer Metallicas M72 World Tour København med et brag! Rocklegenderne spiller to forskellige koncerter i Danmarks Nationalstadion, Parken fredag 14. og søndag 16. juni. Lørdag 15. juni rykker rock-festen til Nørrebro til henholdsvis Empire Bio og til Rust om aftenen!

 Empire der har hjemme på Guldbergsgade i det tidligere filmstudie lukker på hviledagen dørene op for fans, og viser tre Metallica film i streg!

Det betydningsfulde spillested, Rust der ligger lidt længere oppe af gaden, har lagt scene til mange store artister siden begyndelsen i 1990. Den nystartede rock/metal klub Rust In Peace sætter lørdag aften Skandinaviens bedste Metallica Jam live på scenen kl. 21.00.

For kr. 150 kan du nyde nedenstående tre film i Emire den 15. juni:
Kl. 12.30-14.00: Cliff Em All
Kl. 14.20-16.30: Cunning Stunts
Kl. 17.00-19.30: Orgullo, Pasión y Glori

Billetter til Metallica Jam på Rust koster ligeledes kr. 150,-

Share