Sted at købe dine vinyler i Aarhus: Badstuerock

Sted at købe dine vinyler i Aarhus: Badstuerock

Elsker du musik og god stemning. Og hvem gør ikke det? Så skal du ligge vejen forbi pladebutikken BadstueRock i latinerkvarteret i Aarhus.

Du mærker det med det samme, når du træder ind af døren i BadstueRock. Det er en butik med en stemning som i de gode gamle dage, hvor pladebutikker var et udbredt fænomen. Fra den gang hvor musikelskere brugte mange timer på at finde noget spændende musik blandt kasser af udgivelser. Badestuerock er som en tidslomme. Butikken har også eksisteret i mere end 50 år, og historien driver også nærmest ned at væggene.

Tidslommen i Badstuegade nummer 22 i Aarhus latinerkvarter er værd at træde ind i. Den er faktisk også relevant, aktuel og så er priserne i øvrigt overkommelige, ihverfald sammenlignet med dem man betaler i tilsvarende butikker i København. Der er vinyl og Cd’er overalt i butikken. En slikbutik for dem, der gerne vil bruge tid på at finde det de mangler i deres samling, eller noget de kan blive inspireret af. Ellers kan du blive inspireret af de mange plakater i butikken eller via en samtale med det vidende personale.

Badstuerock er let at finde Latinerkvarteret, der er det ældst bevarede kvarter i Aarhus. Kvarteret opstod i slutningen af 1400-tallet. Her kan du finde caféer, butikker med designertøj og brugskunst i små hyggelige butikker og også masser af kunstgallerier. Et oplagt stedt at gå på opdagelse.

Share