Ny single fra dansk/færøske Tina Mellem

Ny single fra dansk/færøske Tina Mellem

Tina Mellem er en dansk/færøsk artist, som i 2022 gjorde stort indtryk i TV-programmet X-Factor, hvor hun var en af de tre deltagere, der nåede hele vejen til finalen. Siden Tinas deltagelse i X-Factor, har hun skrevet en del musik både til sig selv, men også til andre kunstnere som blandt andre Kwamie Liv og Thomas Buttenschøn.

Tina Mellems musik trækker især på singer/songwriter-stilen og nærværende dansk pop. Den er baseret på hendes tanker om livet, livets grundlag og menneskers store værdi – og med musikken ønsker hun at bringe det positive frem i mennesker. Det seneste år har Tina arbejdet på at færdiggøre sin kommende EP Tanker, som bliver udgivet senere i år. 

Den første single fra EP’en udkommer den 24. maj. Det er sangen ORD, som flere danskere allerede kender, fra da Tina sang sangen til under X Factor-liveshows.

“Jeg skrev sangen som en reminder til mig selv om, at jeg skal passe på, hvem jeg lytter til, og hvad jeg siger til andre; for der kommer altid til at være nogen, der har en mening om de ting, man laver, men det er ikke alles meninger, der gavner os. På samme måde er det vigtigt, at vi husker at tænke på, hvad det er, vi siger til andre, for det er heller ikke altid, at din mening er til gavn for andre”, forklarer Tina Mellem.

Share