TooManyLeftHands har sammensat et unikt torsdagsprogram til Tinderbox’ elektroniske scene

TooManyLeftHands har sammensat et unikt torsdagsprogram til Tinderbox’ elektroniske scene

Mandag den 27. februar, kunne Odense-festivalen Tinderbox fortælle, at den store hollandske DJ og producer Armin van Buuren er hovednavn på dette års Magicbox. Nu følger afsløringen af torsdagens program, og det er ikke hvem som helst, der for første gang nogensinde har fået lov til at kuratere lineup’et.

Den danske DJ- og producerduo TooManyLeftHands, bestående af Anders K og Martin Nick, er nærmest blevet synonym med Magicbox. De har siden festivalens start i 2015 været at finde på plakaten til hver eneste udgave af Tinderbox – udover ét år, hvor gæsternes efterspørgsel var så stor, at festivalen måtte udvide programmet med en time for at få plads til de uhyre populære kunstnere.

I løbet af deres mange år på Magicbox har de oplevet alt fra, at der gik ild i scenen, til at Martin Nick måtte optræde alene, fordi Anders K blev far under deres optræden. Få har samme tilknytning til Magicbox som dem, og det anerkender festivalen nu ved at tildele dem hele torsdagsprogrammet under navnet ’TooManyLeftHands & Friends’.

Det er syvende år, at vi skal spille på Magicbox. Vi startede med at spille om eftermiddagen – i regnvejr – og publikum mødte alligevel op og fyldte scenen. Selvom vi ikke er fra Odense, føler vi alligevel, at vi er på hjemmebane på Magicbox, og det var helt sindssygt at stå på den scene sidste år efter lockdown og mærke brølet fra så mange gæster. Det giver stadig kuldegysninger bare at tænke på det,” udtaler duoen om deres forhold til scenen.

I programlægningen har de to DJs blandt andet haft fokus på at skabe ét sammenhængende set, hvor de selv vil være bag pulten hele dagen igennem og løbende få besøg af en række artister, der kommer med hvert deres bidrag til mixet. Og på gæstelisten er en bred vifte af danske og internationale navne, herunder den tyske house-artist Tujamo, hollandske Chico Rose, spanske Mambo Brothers og flere danske og skandinaviske navne som Broiler, Kato, Nause, Rune Rask og Oliver Ingrosso.

Vi vil altid gerne spille en masse forskellig musik på Tinderbox, men det er svært, når man spiller ved midnat, og gæsterne forventer et meget intenst show på det tidspunkt. Nu får vi en helt unik mulighed for at bygge musikken op, når vi skal spille i ni timer. Det har vi ikke prøvet før, men med gode venner med på scenen bliver det én lang fest. Vi starter blødt og dejligt ud, og så opbygger vi i både tempo og energi, så vi selvfølgelig slutter af med et kæmpe brag som altid,” fortæller duoen.

Tinderbox løber af stablen fra den 22. til 24. juni 2023 i Tusindårsskoven i Odense.

Share